Berättelser

Med rätt ord och tonalitet lyckas du med din kommunikation. Vi hjälper dig med allt ifrån kortare texter till artiklar och reportage. Tillsammans hittar vi passande ord och budskap för att ditt företag ska lyckas nå ut. Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Native

Vill du berätta om vilken nytta ditt företag gör för era kunder? Vilka behov som kan uppfyllas, vilka problem som kan lösas? Allt med kunden som utgångspunkt. Med en native kan du få ut ditt budskap i en redaktionellt utformad miljö och förmedla en unik berättelse som engagerar läsaren.

En native är en annons som till formen efterliknar innehållet på en nyhetssajt eller den plats du vill synas på. Vi hjälper dig att hitta rätt vinkel, skriva, fotografera, filma och skapa innehåll som bygger både varumärke och trovärdighet i den målgrupp ni vill nå.

Copy

Behöver du hjälp med en annons, en informationstext, en slogan eller ett helhetstänk kring företagets kommunikation? Vi hjälper dig gärna med att sätta rätt ord till rätt sammanhang, oavsett format eller publiceringskanal. Tillsammans hittar vi en stil och ton som passar just ditt företag och hur ni vill kommunicera.

Ingång mobil nyhetssajt

Artikelnivå mobil nyhetssajt

Ingång desktop nyhetssajt

Hej Linn!

Vad menas egentligen med native?
En native är en relativt ny typ av marknadsföring, som sker i berättelseform. Den kan utgå från att vi berättar om vilket behov som uppfylls hos en kund tack vare en produkt, tjänst eller kunskap och förflyttar en från att bara prata utbud eller pris. Att visa företagets unikitet, det som gör att just du är en bra partner för dina kunder. Den publiceras sedan med annonsmärkning i en redaktionell miljö, där kontexten = trovärdig media gör din marknadsföring pålitlig. Självklart kan det finnas fler platser där en native gör nytta, som på dina egna kanaler. Vi hjälps åt med att hitta bästa helheten.

Varför fungerar native som marknadsföring?
Idag översköljs vi alla av budskap, information och mängder av intryck. Det vi som jobbar med kommunikation och marknadsföring ser är att native ger dig ovanligt lång tid med läsaren. Det vill säga, du når människor i rätt tid för dem – de som är intresserade kommer att läsa din text.

Linn Berglund

Affärsutvecklare
0920-26 27 11
070-217 38 80