Vill du nå dina kunder i en oväntad situation?

Då är digitala skyltar rätt marknadsplats för dig. Våra digitala skyltar är utplacerade på tre strategiska platser i Luleå och du når ca 50.000 passerande bilar samt ett stort antal aktiva Luleåbor varje dag. Vi har även skyltar i Kiruna för företag som vill synas där. De digitala skyltarna väcker uppmärksamhet, bygger ditt varumärke och motiverar kunderna till köp.

Digitala skyltar i Norrbotten

Norr Medias digitala skyltar finns utplacerade på tre strategiska platser i Luleå; Storheden, Luleå Energi Arena samt vid infarten till Luleå vid Bergnäsbron. Vi har även ett antal skyltar i Kiruna och en skylt i Boden på Boden Arena.

Den digitala marknaden växer för varje år och vi satsar ständigt på nya medieplattformar.

För att bli top of mind, det självklara valet då kunden får behov av just det ditt företag erbjuder, måste man synas. En ny och kostnadseffektiv möjlighet är att synas i vårt nät av digitala skyltar. Här når du din målgrupp dygnet runt, årets alla dagar.

Våra skyltar i Luleå

Luleå Energi Arena skyltarea

Bergnäsbron skyltarea

Storheden skyltarea

Vår skylt på Boden Arena

Nu kan vi även erbjuda digital skylt i Boden. Den sitter på bästa plats på Boden Arena, perfekt när du vill visa ditt budskap för arenabesökare, eller de som kör förbi med bil.

Kontakta din säljare för att boka plats eller ring 0920-26 27 00.

Placering Luleå

Bergnäsbron

Luleå Energi Arena

Storheden

Placering Kiruna

Kupolen

Gallerian

Placering Boden

Boden Arena