Tidningen Extra

Extra är gratistidningen du får varje torsdag i brevlådan, som bor i Luleå eller Boden. Lokala reportage, krönikor och händelser som sker i ditt närområde. Tveka inte att mejla eller ringa oss med tips eller idéer. Ingenting är för litet eller stort. Vi har de vassaste pennorna, bästa fotograferna och serverar dig ett kreativt innehåll 51 veckor per år.

Vill du annonsera i Extra

Gratistidningen Extra landar hos alla luleåbor och bodensare varje torsdag. Extra vill vara din torsdagskompis som berättar om vad som är på gång i din stad. Hos oss får du även träffa lokala profiler, se bilder från din stad och annonser som är relevanta för dig. Läs de senaste numren av Extra här!

Kontakta våra medierådgivare för att prata annonsering.

”En tidning för och med läsarna”

Hej Elin Emborg, du är tf. redaktör på Tidningen Extra. Berätta om tidningen!
Extra är bodensarnas och Luleåbornas glada torsdagskompis som trillar ner helt gratis i brevlådan. Här kan du läsa aktuella artiklar och exklusiva krönikor, och få koll på sådant som händer i din närhet.

Varför tycker du att man ska läsa Tidningen Extra?
Extra är vår glada, superlokala tidning som lyfter stort som smått. Genom att läsa Extra håller du koll på vad som är på gång i din stad, med både personer och platser du kanske känner igen och kan relatera till.

Vad gillar du själv bäst med Tidningen Extra?
I Extra bjuder vi in läsarna till att skicka in bilder och tipsa om intressanta händelser, och jag tycker det är så roligt med alla engagerade personer som hör av sig till oss! Det är det som gör Extra så härlig – en tidning för läsarna och med läsarna.

Elin Emborg

Tf. redaktör
0920-26 29 39