Filmproduktion

Med en film kan du berätta en historia och på ett effektfullt sätt förmedla känslor och upplevelser. Våra filmproducenter vet hur du når fram med ditt budskap och hjälper dig med allt ifrån reklam- och informationsfilmer till kortare videoklipp för sociala medier.

Youtube

Tittandet på Youtube ökar stadigt och nya målgrupper hittar dagligen dit. Vi kan hjälpa dig att bedöma om Youtube är rätt plats för dig. Därefter kan vi starta en Youtube-kanal och tillsammans skapa det innehåll som passar just ditt företag. Vill du marknadsföra dig på Youtube hjälper vi dig också gärna med placering av annonser i rätt kontext.

Företagsfilmer

Vill du på ett personligt sätt visa upp ditt företag, dina medarbetare och vad ni erbjuder? Vi hjälper dig med din film! Oavsett om det är ett kortare klipp eller en längre informationsfilm kan den användas i en rad olika sammanhang, till exempel i sociala medier, på mässor och event eller i din företagspresentation.

%

Internet

Svenskar som någon gång använder internet.

%

Youtube

Internetanvändare som någon gång använder Youtube.

%

Sociala nätverk

Internetanvändare som någon gång använder sociala medier.

*Källa: Svenskarna och internet 2019.

Galafilmer

I samband med Luleå Business Awards och Gala Night 2018 producerade vi filmer som presenterade de olika galarätterna. Ett enkelt sätt att addera djup till en tillställning.

Inspirationsfilmer

Klipp där vår grafiska formgivare Erja pratar om vikten med bra form. 

Klipp där vår digitala designer Emelia pratar om webbplatser. 

”Film behöver inte alls vara svårt”

Hej Mia Jakobsson, du jobbar som filmproducent, vad innebär det?
Som filmproducent jobbar man med helhetslösningen åt kunden. Vi diskuterar och planerar vad kunden behöver och gör ett manus samt en copy utifrån det. Vi sköter hela flödet, till exempel projektledning, inspelningsplanering och efterbearbetning.

Vad är det roligaste med ditt jobb?
Det roligaste med mitt jobb är variationen och alla människor man möter. Ingen dag är den andra lik.

Varför ska man vända sig till dig?
Till mig kan du vända dig om du är nyfiken på film. Jag hjälper dig att se vilket behovet faktiskt är. Ibland kan den lilla enkla produktionen vara den bästa. Film behöver inte alls vara komplicerat och svårt!

Mia Jakobsson

Producent
0920-26 28 19
070-643 00 77