Kommunikatör – vikariat

 

Om tjänsten – kommunikatör Luleå
Är du en kreativ kommunikatör som gillar att skriva, fota och förmedla budskap? Vill du utvecklas i en spännande och nytänkande arbetsgrupp? Vi söker en kollega till vår avdelning Affärsutveckling och kommunikation på Norrbottens Media, som bland annat jobbar med tidningarna Extra och Norrbottens Affärer.

Förutom den dagliga produktionen för print och webb jobbar du som kommunikatör med många spännande uppdrag, som att skriva copy och filmmanus, vara involverad i event och företagsaktiviteter, utveckla nya tjänster och produkter samt att jobba med projektledning och presentationer.

Kvalifikationer
Är du en kommunikatör, redaktör eller skribent med ett par års erfarenhet? Kanske har du en bakgrund som journalist, eller jobbar du med marknadsföring och är genuint intresserad av att hitta smarta uppslag med slående budskap? Då kan det vara just dig vi söker!

Vi ser gärna att du:

  • Har minst två års arbetslivserfarenhet av liknande uppgifter.
  • Har högskoleutbildning eller motsvarande inom media, kommunikation eller marknadsföring.
  • Trivs med att jobba i en föränderlig miljö med högt tempo.
  • Är van vid att arbeta i något webbpubliceringsverktyg.

Kunskaper inom filmproduktion och erfarenhet av projektledning är även meriterande.

Vi erbjuder
En arbetsplats med stabila kollektivavtal och anställningsformer, friskvårdsbidrag m.m. Vi satsar långsiktigt på att utveckla och utbilda vår personal och har över tid stora möjligheter till fortsatt karriärutveckling inom koncernen och dess dotterbolag. Norrbottens Media anställer och omger oss endast med de absolut bästa inom våra områden, med andra ord arbetar du tillsammans med ett gäng fantastiska människor som tillsammans ständigt utvecklar och förfinar vår verksamhet och interna kultur.

Placeringsort
Luleå.

Ansökning
Sista ansökningsdag: 13 augusti 2018.
Skicka din ansökan till: rekrytering@norrbottensmedia.se
Märk ansökan med: ”Kommunikatör”.

Tjänsten är ett vikariat under perioden 3 september 2018 till 30 maj 2019, med chans till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Frågor
Sabina Nilsson, redaktör och ansvarig utgivare Norrbottens Affärer/Extra, tel. 0920-26 28 03.
Fackliga frågor: Kontakta Unionens ordförande i Norrbottens Media, Jesper Peruzzaro, tel. 0920-26 27 37.

Norrbottens Medias produkter läses varje vecka av 90 procent av befolkningen i Luleå/Boden. Veckoräckvidden i hela Norrbotten är 84 procent. (16–80 år, enligt Sifo/Orvesto).