Norran satsar lokalt och söker framtidens mediesäljare

Nu har du chansen att söka ett av Skellefteås roligaste säljjobb, Mediesäljare hos Norran. Norran går in i en ny era där vi framförallt kommer att satsa på lokal journalistik och lokal försäljning. På Norran gör vi skillnad varje dag för våra läsare och annonsörer, vi vill fortsätta vara den självklara marknadsföringskanalen för regionens företag och satsar hårt på våra egna varumärken. Men samtidigt utvecklar vi nya affärsmöjligheter, inte minst tillsammans med Google – vi är Skellefteås enda Google Premier Partner. Med hjälp av Norran så når våra annonsörer närmare 90% av Skellefteåborna varje dag.

Som säljare hos Norran är du den självklara kontaktpersonen för våra lokala företagskunder när det gäller marknadsföring och kommunikation. Genom personliga besök bearbetar du både våra befintliga och potentiella kunder. På Norran kommer du vara en del av ett säljteam bestående av 5 säljare och 1 försäljningschef som varje dag jobbar för att göra Norran till den främsta mediapartnern för regionens företag. Till din hjälp för att lyckas har du förmånen att jobba med hela vår produktportfölj som består av Norrans papperstidning, norran.se samt flera starka varumärken som till exempel Google och Facebook.

På Norran tycker vi om att jobba med människor som är nyfikna, idérika och som vill utvecklas i sin roll. Du ska tycka om att jobba ute på fältet, ha ett starkt eget driv och en hög ambitionsnivå. Du får gärna känna till eller vilja lära dig mer om begrepp som Google Analytics, Google Adword och Facebook. Om du dessutom är ansvarstagande, brinner för att träffa kunder och göra affärer så passar du perfekt hos oss.

Det är meriterande om du tidigare jobbat med uppsökande försäljning men vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din vilja att utvecklas tillsammans med oss. Har du den rätta viljan kan vi ge dig verktygen till att lyckas.

Som mediesäljare på Norran får man tillgång till en av landets bästa utbildningsprogram för mediesäljare. I vår lärplattform, som är speciellt utvecklad för mediesäljare, utbildas du steg för steg i vår säljprocess, våra produkter och om hur annonsmarknaden fungerar både lokalt och nationellt.

För att kunna utföra jobbet behöver man ha B-körkort och tillgång till egen bil.

Vi erbjuder dig fina utvecklingsmöjligheter, en positiv och tilltalande arbetsmiljö samt fast grundlön med möjlighet till en förmånlig provisionsmodell.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wikan Personal AB. Läs mer och ansök här.
Facklig representant Cicki Karlsson tel 0910-577 36

Sista ansökningsdag är den 23 februari, men urval sker löpande. Du söker tjänsten via www.wikan.se.