Vad kan vi göra för dig?

Vad vill ni förmedla och med vilken känsla vill ni göra det? För att på kunna möta marknaden på ett modernt sätt erbjuder vi inom Norr Media en heltäckande reklam- och kommunikationsbyrå. Vi arbetar med att ta fram marknadsstrategier, kreativa koncept för alla typer av media och mycket mer. Ni kan dessutom välja att synas externt via oss eller tillsammans med något av våra varumärken i våra olika kanaler – tryckta, digitala och rörliga. Vår styrka är att vi är en helhetsleverantör som hjälper dig som kund från ax till limpa med er marknadsföring. Vi är ett mediehus där du med en kontakt kan få hjälp med alla era marknads- och kommunikationsfrågor.

Vem är Norr Media?

Vi är ett av Sveriges ledande medieföretag och ägare av morgontidningarna Norrbottens-Kuriren, Norrländska Socialdemokraten, Piteå-Tidningen och Norran. Vi ger även ut gratistidningarna Extra Boden, Extra Luleå, affärstidningen och affärssajten Norrbottens Affärer. Dessutom äger vi distributionsbolaget Svensk hemleverans samt tryckeribolaget Tryck i Norr

2019 vann vi dessutom branschens finaste pris – Årets Dagstidning!

Jobba med oss

Vill du också bli en del av Norr Media? Vad roligt! Vi är ett brett gäng med massor av spännande kompetenser. Hos oss finns bland annat engagerade mediesäljare, formgivare, kommunikatörer, journalister, filmproducenter, affärsutvecklare och distributörer. Läs mer här!

Sponsring

Varje år sponsrar vi stora och små föreningar, samt organisationer inom flera olika områden. Vi sponsrar även ett antal olika tillställningar och event runt om i länen. Vårt mål med arbetet är att bygga långsiktiga relationer med våra läsare, tittare och kunder samt fungera som ett gott stöd för regionens alla invånare. Läs hela vår policy och ansök om sponsring här!