Är du en engagerad säljare som gillar utmaningar?

 

Om tjänsten
Vi söker dig som vill komma till ett mediehus i medvind. Där du liksom vi brinner för att skapa resultat för våra kunder.

Vi erbjuder dig personlig utveckling och utbildning. Hos oss kommer du att få genomgå en utbildning som gör dig till certifierad medierådgivare. Det är en utbildning som är ständigt pågående, och hela tiden byggs på med nya delar i takt med att medielandskapet utvecklas och förändras.

Du kommer sälja marknaden starkaste varumärken som tex NSD, Kuriren, Norrbottens Affärer, Aftonbladet. Vi är i ständig rörelse och utveckling, och söker människor med samma framåtlut.

Kvalifikationer
Fokus är på dina personliga egenskaper, och ditt intresse för marknadsföring och kommunikation. Dina erfarenheter inom försäljning och marknadsföring är naturligtvis meriterande, men för oss är din nyfikenhet, ditt engagemang och din vilja att lära och utvecklas viktigare än formell kompetens.

Vi erbjuder
En arbetsplats med stabila kollektivavtal och anställningsformer, friskvårdsbidrag m.m. Vi satsar långsiktigt på att utveckla och utbilda vår personal och har över tid stora möjligheter till fortsatt karriärutveckling inom koncernen och dess dotterbolag. Norrbottens Media anställer och omger oss endast med de absolut bästa inom våra områden, med andra ord arbetar du tillsammans med ett gäng fantastiska människor som tillsammans ständigt utvecklar och förfinar vår verksamhet och interna kultur.

Placeringsort
Luleå.

Ansökning
Sista ansökningsdag: Rekryteringen sker löpande.
Skicka din ansökan till: rekrytering@norrbottensmedia.se
Märk ansökan med: ”Säljare Luleå”.

Frågor
Kontakta: Ove Johansson, Säljchef 070-673 17 55.
Facklig representant: Jesper Peruzzaro 070-313 60 22.

Norrbottens Medias produkter läses varje vecka av 90 procent av befolkningen i Luleå/Boden. Veckoräckvidden i hela Norrbotten är 84 procent. (16–80 år, enligt Sifo/Orvesto).