Norrbottens Media söker sportjournalist

 

Norrbottens Media är en del av NTM-koncernen, en av Sveriges största mediekoncerner med över 1.700 anställda och verksamhet bl.a. i Norrbotten, Uppsala, Östergötland och Gotland. I Norrbottens Medias affärsidé ingår att göra Norrbotten till en bättre plats att leva och verka i. Detta främst genom den lokala journalistiken och genom vårt gedigna CSR-arbete där vi stöttar små och stora organisationer och eldsjälar.

Om tjänsten – sportjournalist
Vi söker en kollega för tillsvidareanställning med erfarenhet av sportjournalistik, ett grymt driv, älskar nyheter och gillar att synas. Du blir en del i ett team av sex duktiga sportreportrar. B-körkort är ett krav. Tillträde 1 juni 2018.

Kvalifikationer
Du brinner för att läsarna ska få både snabba och fördjupande nyheter om såväl eliten som bredden. Du har ett stort kunnande inom många idrotter och tycker gärna till i krönikor, på sociala medier eller i livesändningar. Du drivs av att jobba mot uppsatta mål, är en lagspelare och har en bred kompetens av publicering digitalt, rörligt och i print.

Vi erbjuder
En arbetsplats med stabila kollektivavtal och anställningsformer. Vi värdesätter våra kollegors hälsa med friskvårdsbidrag och möjlighet till massage på arbetstid. Vi satsar långsiktigt på att utveckla och utbilda vår personal och har över tid stora möjligheter till fortsatt karriärutveckling inom koncernen och dess dotterbolag.

Placeringsort
Luleå.

Ansökning
Sista ansökningsdag: 30 april, 2018. Obs! Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Skicka din ansökan med cv, personligt brev, referenser och arbetsprover till: jobb@norrbottensmedia.se
Märk ansökan med: ”Sportjournalist”.

Frågor
Besvaras av redaktionschef Lenitha Andersson-Junkka, 0920-26 30 11, sportchef Anton Olofsson, 070-657 68 91, samt journalistklubbens ordförande Tommy Lundqvist, 0920-26 30 31.