Vi söker en sportreporter för ett vikariat

 

Vill du jobba med sportbevakning i ett län med både elit och bredd? På Norrbottens Media får du jobba med både tidningar och sajter i ett län som aldrig sover.

Vi strävar efter att vara norrbottningarnas självklara val och för att vara det krävs att vi är relevanta och finns nära läsarna. Våra läsare ska få de lokala nyheterna först och de ska också få de bästa nyhetsuppföljningarna oavsett publiceringskanal. Nu söker vårt sportgäng en vikarie under en föräldraledighet med start 1 oktober.

Du brinner för att läsarna ska få både snabba och fördjupande nyheter om såväl eliten som bredden. Du har ett stort kunnande inom många idrotter och tycker gärna till i krönikor, på sociala medier eller i livesändningar. Du drivs av att jobba mot uppsatta mål, är en lagspelare och har en bred kompetens av publicering digitalt, rörligt och i print.

Du ska trivas med att jobba i en kreativ miljö, med flera publiceringskanaler och i högt tempo. B-körkort är ett krav, det är även journalistutbildning eller erfarenhet av journalistiskt arbete.

Om tjänsten
Tjänsten är ett föräldraledighetsvikariat som pågår mellan den 1 oktober 2019 och den 15 augusti 2020.

Om oss
Norrbottens Media är inne i en mycket stark utvecklingsfas. Under 2019 utsågs Norrbottens Media till årets dagstidning som ett resultat av detta. Vår värdegrund genomsyrar vårt dagliga arbete där vi är lyhörda, resultatinriktade och nyfikna och därför snabba till förändring. Vi är förlåtande, toleranta och inkluderande. Dessutom har vi kul tillsammans!

Placeringsort
Luleå

Ansökning
Sista ansökningsdag: 18 augusti 2019.
Urval och intervjuer sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse.
Skicka din ansökan med cv och personligt brev till: jobb@norrbottensmedia.se
Märk ansökan med: “Sportvikariat”

I din ansökan ska det tydligt framgå om du har B-körkort och om du har journalistutbildning. Skicka med referenser från tidigare arbetsgivare och arbetsprover om du inte arbetet hos oss tidigare.

Frågor
Åsa Junkka, redaktionschef: asa.junkka@norrbottensmedia.se.
Anton Olofsson, sportchef: anton.olofsson@norrbottensmedia.se
Facklig företrädare. Tommy Lundqvist: tommy.lundqvist@norrbottensmedia.se