Vill du nå ut till folks frukostbord?

 

Vi erbjuder en mängd kvalitativa produkter inom print. Förutom dagstidningarna Piteå-Tidningen, Norran, NSD och Norrbottens-Kuriren erbjuder vi även en mängd olika gratistidningar som delas ut till tusentals hushåll och företag varje vecka. Om du vill ha en egen kundtidning i världsklass är du välkommen att kontakta oss. Med en egen tidning kan vi tillsammans skapa kreativa lösningar du alltid drömt om att nå ut med.

Distribution

Behöver du leverera någonting till dina kunder i Norrbotten? Det kan vi hjälpa dig med sex nätter i veckan, året runt. Vi delar ut morgontidningar, bilagor, magasin, brev och paket. Våra distributörer kör 1.000 mil per natt över hela Norrbotten, och vi når nästan alla norrbottningars brevlådor.

Tryckeri

Behöver ditt företag eller organisation trycka en egen tidning eller bilaga? Då är vi rätt samarbetspartner. Vårt tryckeri är ett av norra Sveriges modernaste med en kapacitet på 45.000 tidningar per timme och en tryck-kvalitet som är på högsta nivå.

Norrbottens-Kuriren

Vi rapporterar om nyheter från hela länet med en tyngdpunkt på Luleå. Norrbottens-Kuriren är Luleås största och länets äldsta tidning som har funnits sedan den 14 december 1861. www.kuriren.nu

Extra

Gratistidningen Extra landar hos alla luleåbor och bodensare varje torsdag. Extra vill vara din torsdagskompis som berättar om vad som är på gång i din stad. Hos oss får du även träffa lokala profiler, se bilder från din stad och annonser som är relevanta för dig.

Kundtidningar

Låt oss hjälpa dig med ditt företags kundtidning, broschyr, folder eller andra trycksaker. Hos oss jobbar nyskapande formgivare  och skribenter. Vi kan ta hand om allt från innehållsproduktionen, den grafiska formgivningen och trycket av din produkt.

NSD

Vi skriver för norrbottningarna som vill veta mer om vad som händer i hela länet. Norrländska socialdemokraten är länets största tidning och har funnits sedan 1918. www.nsd.se

Norrbottens Affärer

Norrbottens affärer håller koll på vad som är på gång inom näringslivet i Norrbotten. Vi finns på plats vid näringslivsevent, invigningar och intressanta föreläsningar. Vi förmedlar framgångssagor, ger tips, lyfter näringslivsprofiler och berättar om nyheter. www.norrbottensaffarer.se