Våra erbjudanden

För att på kunna möta marknaden på ett modernt sätt erbjuder vi inom Norr Media en heltäckande reklam- och kommunikationsbyrå. Vi arbetar med att ta fram marknadsstrategier, kreativa koncept för alla typer av media och mycket mer. Ni kan dessutom välja att synas externt via oss eller tillsammans med något av våra varumärken i våra olika kanaler – tryckta, digitala och rörliga.

Strategi

Är ni i behov av någon som är spindeln i nätet när det kommer till ert marknadsarbete och kommunikation? Vi tar fram strategier för att våra kunder ska kunna utveckla deras affär, påverka och ta ansvar. Vi synliggör varumärken, företag och organisationer i rätt kommunikationskanaler och medier. Tillsammans med våra kunder ser vi över produktion- och kommunikationsbehov och hjälper med både planering och budget.

Kreativa koncept

Ibland behöver man en kreativ injektion, eller rättare sagt tänka utanför ”boxen”. Vi har affärsutvecklare som dagligen arbetar med att ta fram kreativa koncept till större och mindre kampanjer. Tillsammans bollar vi idéer och håller den röda tråden från marknads- och kommunikationsplanen men vi gör den roligare och till någonting som sticker ut ur mängden.

Grafisk formgivning

Vårt kreativa och erfarna team hjälper er med formgivning och originalframställning inom tryckt, rörligt och digitalt material. Vi hjälper er med exempelvis:

• Annonsproduktion (digitalt och print)

• Brochyrer och informationsblad

• Kundtidningar, magasin, bilagor

Digital exponering

Digital exponering erbjuder helt unika möjligheter när det gäller att nå ut snabbt, kostnadseffektivt och stort! Med hjälp av digitala plattformar kan du skapa kommunikation och interaktion direkt med målgruppen.

• Webbproduktion

• Strategi och projektledning

• Digital annonsering

• Google Ads

Event

En upplevelse säger mer än tusen ord. Det är i mötet mellan oss människor kommunikation är viktigare än någonsin. Det kan vara en konferens, kickoff, mässa, gala eller bara en kontaktyta där du vill stärka banden med din personal och kunder. Eller hitta nya.

Tidningar

Vi erbjuder en mängd kvalitativa produkter inom print. Förutom dagstidningarna NSD, Norrbottens-Kuriren, Piteå- Tidningen och Norran som vi ger ut erbjuder vi även en mängd olika gratistidningar som delas ut till tusentals hushåll och företag varje vecka. Kanske ni vill göra en egen kundtidning? Vi hjälper er gärna!

Hyr tv-studio

Hyr vår professionella tv-studio och öka kvalitén och upplevelsen av ert digitala event.

I vår tv-studio kan vi producera:

Konferenser, föreläsningar, styrelsemöten, bolagsstämmor, digitala seminarier, podd- och ljudinspelningar.

Ni har teknisk support av vår utbildade personal så att ni kan leverera driftsäkert och med högsta kvalité. Våra tekniker och producenter är med hela vägen från planering till genomförande.

Radio och podd

Genom radion och podd når ni direkt ut till lyssnaren. Vi hjälper till med produktion från idé till färdig produktion. • RIX FM & STAR FM

• Audioproduktion

• Produktion och manus till podd och radiojinglar

Foto och film

Vi har duktiga fotografer för både rörligt och stillbildsfotografering. Oavsett filmformat och visningskanal hjälper vi er med resultatorienterad kommunikation och produktion av exempelvis informations-, reklam-, utbildnings-, instruktions-, presentations-, produkt- och företagsfilm.

Sociala medier

Vi hjälper ert företag att lyckas på sociala medier med syfte att stärka ert erbjudande och varumärke. Vi hjälper till med allt från strategi, aktivitetsplan till administration och analys av era sociala kanaler.

Tryckeri

Behöver ditt företag eller organisation trycka en egen tidning eller bilaga? Då är vi rätt samarbetspartner. Vårt tryckeri är ett av norra Sveriges modernaste med en kapacitet på 45.000 tidningar per timme och en tryckkvalitet som är på högsta nivå.

Distribution

Behöver du leverera någonting till dina kunder i Norrbotten? Det kan vi hjälpa dig med sex nätter i veckan, året runt. Vi delar ut morgontidningar, bilagor, magasin, brev och paket. Våra distributörer kör 1.000 mil per natt över hela Norrbotten, och vi når nästan alla norrbottningars brevlådor.

Digitala skyltar

Norr Medias digitala skyltar finns utplacerade på tre strategiska platser i Luleå; Storheden, Luleå Energi Arena samt vid infarten till Luleå vid Bergnäsbron. Vi har även ett antal skyltar i Kiruna och en skylt i Boden på Boden Arena. Den digitala marknaden växer för varje år och vi satsar ständigt på nya medieplattformar.

För att bli top of mind, det självklara valet då kunden får behov av just det ditt företag erbjuder, måste man synas. En ny och kostnadseffektiv möjlighet är att synas i vårt nät av digitala skyltar. Här når du din målgrupp dygnet runt, årets alla dagar.